UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM „LOCO- MOTO“

572 0

SLAVONSKI BROD, 10. prosinac 2015. – Informatički tečaj za povećanje konkurentnosti osoba s cerebralnom paralizom i ostalim vrstama invaliditeta na tržištu rada provodi Hrvatski saveza cerebralne i dječje paralize sa svojim udrugama

u sklopu programa ”InPULS” Ministarstva socijalne politike i mladih. Tečaj se provodi vlastitim sredstvima i donacijama.

 

Trenutno se tečaj provodi u Udruzi osoba s invaliditetom „Loco – Moto“ Slavonski Brod, gdje je postavljena mobilna informatička učionica. Kroz program polaznici pohađaju certificirani tečaj osposobljavanja za ECDL operatera, koji se nakon polaganja ispita upisuje u radnu knjižicu.

 

Program Informatičke radionice za povećanje konkurentnosti osoba s cerebralnom i dječjom paralizom na tržištu rada zamišljen je kao pomoć osobama s cerebralnom i dječjom paralizom, ali i s nekim drugim oblicima invaliditeta, u savladavanju nekih novih znanja i vještina koje bi ih trebale učiniti konkurentnijim na tržištu rada.

 

(Dora Bašić član upravnog odbora udruge i pomoćnik na tečaju)

Related Post

HUMANITARNA AKCIJA

Autor - 20/03/2012 0
Poznato Vam je da naša Udruga obavlja humanitarnu djelatnost s ciljem pomaganja potrebitima, a ovoga puta namjera nam je pomoći…