KRAO I SKUPLJAO ORUŽJE

476 0

SLAVONSKI BROD / POŽEGA , 10. prosinca 2015.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom s područja općine Bukovlje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa. Muškarac je osumnjičen da je krajem kolovoza ove godine na području grada Slavonskog Broda provalio u jedan osobni automobil, požeških registracija i iz njega otuđio jedan pištolj, kalibra 9 mm i jedan revolver, kalibra 5,6 mm, za koje je 52-godišnji vlasnik iz Požege imao dozvolu.

 

Muškarac je osumnjičen nakon što je policija Policijske uprave požeško-slavonske na adresi u Požegi gdje je osumnjičeni neprijavljeno boravio kod njega pronašla veću količinu oružja i streljiva među kojima i oružje ukradeno na području Slavonskog Broda iz osobnog automobila 52-godišnjaka.

 

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod će protiv osumnjičenog 59-godišnjaka s područja općine Bukovlje nadležnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo teška krađa, a policijski službenici požeško-slavonske policije za kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Related Post