UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM U NOVOM PROJEKTU

384 0

NOVA GRADIŠKA, 24. ožujak 2015. – „Osnaživanje organizacija civilnog društva do kvalitetnijih socijalnih usluga „ naziv je projekta koji provodi Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije u partnerstvu s Udrugom za

razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubovca“ iz Vukovara i Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Nova Gradiška.

 

 

O projektu čiji je cilj unapređenje znanja i vještina i unapređenje postojećih socijalnih usluga u zajednicama u kojima djeluju danas su na konferenciji za novinare govorili Ozren Catela i Martko Perkov iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije.

Dio edukacije o standardima kvalitete socijalnih usluga u djelatnosti socijalne skrbi održati će se i na radionici u Novoj Gradiški 9. i 10. travnja. Radionica će se održati u Hotelu kralj Tomislav o čemu su u ime novogradiške Udruge izvijestile Ivana Sikavica i predsjednica Kata Vukšić, koja je izrazila zadovoljstvo što je i novogradiška Udruga uključena u projekt i edukaciju ljudi koji pružaju socijalne usluge.

Kako je izjavila Mihaela Đeraj i Grad Nova Gradiška će se uključiti u realizaciju ovog projekta.

Related Post

POZIVNICA ZA PREDAVANJE

Autor - 26/01/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 26. siječanj 2016. – Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška Vas poziva na predavanje “Volontiranje-samoodređivanje” koje će se…