UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM U NOVOM PROJEKTU

473 0

NOVA GRADIŠKA, 24. ožujak 2015. – „Osnaživanje organizacija civilnog društva do kvalitetnijih socijalnih usluga „ naziv je projekta koji provodi Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije u partnerstvu s Udrugom za

razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubovca“ iz Vukovara i Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Nova Gradiška.

 

 

O projektu čiji je cilj unapređenje znanja i vještina i unapređenje postojećih socijalnih usluga u zajednicama u kojima djeluju danas su na konferenciji za novinare govorili Ozren Catela i Martko Perkov iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Istarske županije.

Dio edukacije o standardima kvalitete socijalnih usluga u djelatnosti socijalne skrbi održati će se i na radionici u Novoj Gradiški 9. i 10. travnja. Radionica će se održati u Hotelu kralj Tomislav o čemu su u ime novogradiške Udruge izvijestile Ivana Sikavica i predsjednica Kata Vukšić, koja je izrazila zadovoljstvo što je i novogradiška Udruga uključena u projekt i edukaciju ljudi koji pružaju socijalne usluge.

Kako je izjavila Mihaela Đeraj i Grad Nova Gradiška će se uključiti u realizaciju ovog projekta.

Related Post

UDRUGA „CHERNIK CAMPUS“

Autor - 21/10/2014 0
Putopisno predavanje i promocija knjige „1000 dana proljeća“ CERNIK, 21. listopad 2014. – Uz nacionalnu inicijativu mladih „Campus space journey“,izgradnju…