Udruga Živa zemlja

1005 0

NOVA GRADIŠKA, 22. SIJEČNJA 2012. U subotu je u Planinarskom domu na Strmcu održana Skupština udruge za ekološku poljoprivredu, ruralni razvitak i zaštitu okoliša. Za novog predsjednika udruge izabran je Zdravko Sokić,

a za dopredsjednicu Blanka Sremac. U Upravni odbor izabrani su Zdravko Sokić, Hijacinta Alasić, Damir Ivanović, Juraj Ostoić i Blanka Sremac. Za tajnicu izabrana je Snježana Alasić.

 

Skupština je bila prigoda da se razgovara o budućim aktivnostima i planu rada i ciljevima koji i dalje ostaju ekološki i proizvodnja usmjerena na ekologiju. U druga Živa zemlja i njeni članovi, od osnivanja 1995. godine rade na podizanje svijesti i produbljivanje znanja pojedinca i zajednice o nužnosti življenja sukladno zakonima prirode, a s ciljem proizvodnje hane na zdravom tlu i visoke kakvoće.

 

Ova nevladina, nestranačka i neprofitna udruga građana, koju je s istomišljenicima osnovao Ivan Bašić, godinama popularizira ekološko (biološko-organsko) i biološko-dinamičko poljodjelstvo, vrtlarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo i pčelarstvo.

Related Post

UDRUGA “POZITIVA”

Autor - 21/10/2012 0
U četvrtak 18. listopada 2012. u organizaciji Udruge “Pozitiva” i u suradnji s Elektrotehničkom i ekonomskom školom Nova Gradiška u…