UHVATILI GA U KRAĐI KONDOMA

863 0

9. kolovoz 2012. – Jučer je u Policijskoj postaji Slavonski Brod,

oko 19.25 sati, zaprimljena dojava o krađi iz trgovačkog centra na području općine Gornja Vrba. Policijski službenici su na mjestu događaja utvrdili, da je 18-godišnjak, otuđio nekoliko boca alkoholnog pića i nekoliko paketića kondoma. Pokušao je otići, ne plativši, no spriječio ga je zaštitar, te je otuđene predmete vratio. Policija je upoznala oštećenog s pravom pokretanja privatne tužbe.

 

UZ POMOĆ ELEKTRONIKE POKRALI AUTOMAT KLUB – Policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 24 i 26 sa područja vukovarsko-srijemske zbog sumnje u kazneno djelo računalna prijevara. Utvrđeno je, da su oni kao serviseri, tijekom svibnja, u prostorijama automat kluba u Slavonskom Brodu na rulet ugradili elektroničku napravu s ciljem manipulacije i pribavljanja protupravne imovinske koristi. Na takav način oštetili su trgovačko društvo iz Zagreba za iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna. U suradnji sa državnim odvjetništvom, policija protiv njih podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama.

 

BOSANAC SA 2,6 PROMILA AKOHOLA ZA VOLANOM -Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, noćas, oko 1,30 sati, u Slavonskom Brodu, u Štrosmajerovoj ulici, za upravljačem osobnog automobila Mercedes, talijanskih registracijskih oznaka i broja, zatekli su 38-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine. Alko-testom su u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,60 promila. Policija će, 38-godišnjaka, tijekom današnjeg dana uz optužni prijedlog privesti u Prekršajni sud, gdje će se provesti prekršajni postupak.

 

ŠVERCAO RABLJERNU RO0B – Jučer, oko 1,30, policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod su na izlazu iz Republike Hrvatske u kombi vozilu Mercedes Sprinter (BiH nacionalnih oznaka i broja), kojim je upravljao 56-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, u suradnji sa službenicima carine, pronašli veću količinu rabljene robe (bicikli, kosilice, motorne pile, ventilatori i slično). Obzirom da je 56-godišnjak počinio prekršaj iz Carinskog zakona, daljnje postupanje su preuzeli službenici carine.

 

POSVAĐALI SE SUSJEDI -Oko 10.20 sati, jučer, u Slavonskom Brodu, u Lucićevoj ulici, javni red i mir su remetili 47-godišnji i 67-godišnji susjedi, svađajući se zbog narušenih susjedskih odnosa. Oko 11.40 sati, također u Slavonskom Brodu, u Becićevoj ulici, 66-godišnjak je remetio javni red i mir, vikom i galamom na 69-godišnjeg susjeda. Policija protiv trojice muškaraca u dobi od 47, 67 i 66 dostavlja optužne prijedloge Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

 

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su jučer nadzirući promet, utvrdili 39 mjera. Najviše prekršaja (18) se odnosilo na nepropisne brzine, te potom nekorištenje sigurnosnog pojasa (5), mladi vozači (5), upravljanje pod utjecajem alkohola (2), upravljanje prije stjecanje prava na upravljanje vozilom (1) i dr.

Related Post