UHIĆEN ZBOG UBOJSTVA U POKUŠAJU

462 0

Pucao na poznanika  – Temeljem naloga suda policija je obavila

pretragu doma i drugih prostora koje koristi 36-godišnjak i tom prilikom pronašla i od njega uz potvrdu oduzela dvije automatske puške i nekoliko stotina streljiva raznog kalibra.

 

SLAVONSKI BROD, 14. srpnja 2015. – Policijski službenici su jučer oko 9 sati uhitili 36-godišnjaka iz Slavonskog Broda, kojeg je policija tražila zbog sumnje u kazneno djelo ubojstvo u pokušaju na osnovu prijave njegovog 18-godišnjeg poznanika. Mladić je jučer u jutro prijavio policiji da je 36-godišnjak jučer oko 2 sata u jutro ispalio jedan hitac iz automatske puške prema njemu nakon čega je pobjegao i čuo još nekoliko rafalnih pucnjeva.

 

Temeljem naloga suda policija je obavila pretragu doma i drugih prostora koje koristi 36-godišnjak i tom prilikom pronašla i od njega uz potvrdu oduzela dvije automatske puške i nekoliko stotina streljiva raznog kalibra.

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem 36-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela zbog kojih će policija nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Related Post