UPOZORENJE! CRNO U BIJELOJ KUĆI – NAJRAZORNIJI RAČUNALNI VIRUS DO SADA ??

793 0

Molimo obavijestiti svoje prijatelje, obitelj i kontakte.

U narednim danima ne otvarajte bilo koju poruku s privitkom pod nazivom: Crno u Bijeloj kući (Black in the White House), bez obzira tko je šalje. To je virus kojim se otvara Olimpijska baklja da izgori cijeli hard disk C Vašeg računala. Ovaj virus može doći od

poznatih osoba koje imate na svom popisu. Trebali biste poslati ovu poruku svim svojim kontaktima! Bolje primiti ovaj e-mail 25 puta nego primiti virus i otvoriti ga. Ako primite poruku pod nazivom Crno u Bijeloj kući, čak i ako je poslana od prijatelja, ne otvarati, nego odmah obrisati. Taj je najgori virus najavio CNN. Ovaj novi virus otkriven je nedavno, klasificiran od Microsofta kao najrazorniji virus do sada. Ne postoji još zaštita od ove vrste virusa. Ovaj virus uništava jednostavno Zero Sektor tvrdog diska, gdje je vitalna instalacija Windowsa.

 

S druge strane, neki portali tvrde da je ova poruka laž i da ne postoji virus ovakve vrste. Međutim, bio ovaj virus varka ili ne, svakako budite oprezni i ne otvarajte neprovjerene mailove i poruke na Facebooku od ljudi koje ne poznajete ili su vam “sumnjivi”. Sa virusima se nikad ne zna… A šteta može da košta.  

Related Post

ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA

Autor - 26/10/2013 0
Sukladno uredbi Vlade RH o računanju vremena u nedjelju 27. listopada u tri sata kazaljke se pomiču jedan sat unatrag…