VELIKA OBLJETNICA NOVOGRADIŠKOG ZDRAVSTVA

892 0

Obilježiti će se i 60. obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora Podružnice Nova Gradiška, 120 godina kirurgije, 60 godina Interne i 50 godina Pedijatrije

 

NOVA GRADIŠKA, 25. studenoga 2016. – Pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i supokroviteljstvom Brodsko-posavske županije i Grada Nova Gradiška 2. prosinca će se u Domu kulture obilježiti 170. obljetnica Gradske bolnice Nova Gradiška, koja djeluje u sastavu Opće bolnice Slavonski Brod. Obilježiti će se i 60. obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora Podružnice Nova Gradiška, 120 godina kirurgije, 60 godina Interne i 50. godina Pedijatrije.

Organiziran je prigodan program, a za govornicom će se izredati brojni sudionici koji će govoriti o ovoj hvalevrijednoj obljetnici novogradiškog zdravstva i njegovim tradicijama. Najavljen je i dolazak ministra zdravstva prof. dr.sc. Milana Kujundžića.

Vjerujemo da će na ovom svečarskom skupu biti prilike da se, osim o povijesti novogradiške bolnice, razgovara i o njenoj budućnosti, odnosno njenom pravnom statusu koji među političarima postaje sve aktualniji kako se približavaju lokalni izbori.

Related Post