Vrlo visoka pobjeda Slavonke

1043 0

14, STUDENI 2010. – Rukometašice Slavonke u 7.kolu 3. Hrvatske rukometne llige, Istok, večeras su visoko pobijedile ekipu Petrijevci 2 iz istoimenog mjesta sa velikih 40:20 (23:7) . Već sam rezultat govori o odnosu snaga na terenu i pobjeda, i to vrlo visoka pobjeda, niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Prije samog početka utakmice predsjednik RK Slavonke Zlatko Magić uručio je Vesni Lukačević skromni dar uz njen današnji rođendan. Sve što se odvijalo na terenu bilo je na strani Slavonke, osobito u prvom poluvremenu, kada su apsolutno dominirale terenom i nemilosrdno punile mrežu mladoj gostujućoj ekipi. Gošće su čak i povele s 1:0, pa je bilo i 2:2, ali tada sestre, Vesna Lukačević i Jasna Čulina, brzim akcijama i efektnim golovima ubrzo stvaraju razliku, koja je najprije bila 7:3, onda se umiješala Dora Malnar sa svoja 2 gola za 9:3, pa mlade Antonija Samardžić, Maja Milinović i Marinela Starčević, tako da je prednost Slavonke iz minute u minutu rasla. Kolika je nadmoćnost domaćih bila velika najbolje govori rezultat iz poluvremena kojeg Slavonka dobija sa velikih 23:7. U tom periodu Jasna Čulina dala je čak 7 golova, njena sestra i svečarka 6, Marinela Starčević 3, Petra Maras 2 i čak i Marina Sekulić 1. U nastavku gošće su zaigrale snažnije, oštrije i efikasnije. Međutim, to nije bitno utjecalo na rezultat jer je Slavonka i dalje nizala golove, pa je bilo i 28:11, 31:13. Što nisu više postigle golova gošće zaslužne su obje Slavonkine vratarke i Danijela Španović, ali i Barbara Sokić koja je obranila vrlo efektno 2 sedmerca. Sve u svemu, bila je to vrlo dobra, efikasna i nadmoćna igra Slavonke nad nedoraslim suparnikom i pobjeda je više nego zaslužena. Vrijedi sve igračice istaći jer su igrale napadački, borbeno i znalački, osobito mlade igračice koje su uz starije i iskusne koje su uglavnom poentirale, a mlade su brzinom i kontrama stvarali igru vrlo dinamičnom i privlačnom za gledatelje.

 

Istaknimo i strijelce: Jasna Čulina 11, Vesna Lukačević 8, Marinela Starčević i Petra Maras 5, Maja Milinović i Dora Malnar 3, te Antonija Samardžić i Mihaela Sjeverac po 2 pogotka i Marina Sekulić 1 gol.. Još su igrale: Gorana Kvaternik, Željka Safundžić,Barbara Sokić i Danijela Španović. Čestitke svim igračicama na visokoj pobjedi kao i njihovom treneru Miroslavu Samardžiji koji za dva dana uz ovu pobjedu proslavit će i svoj rođendan. Na snimku: igračice Slavonke na večerašnjoj utakmici.

Related Post

HUT MASTERS 2014.

Autor - 09/12/2014 0
ZAGREB – Na teniskim terenima u ŠRC Trnje u Zagrebu 06. i 07. prosinca 2014. godine održan je završni turnir…

JOŠ JEDNA POBJEDA

Autor - 14/06/2016 0
Fran je uvjerljivo osvojio i ovaj turnir te tako ovom pobjedom učvrstio vodeću poziciju na rang listi HTS-a za dječake…

Novi kriteriji Saveza sportova

Autor - 22/09/2010 0
NOVA GRADIŠKA 22. rujna 2010. – Izvršni odbor Saveza sportova Nova Gradiška na posljednjoj sjednici razmatrao je problematiku sporta u gradu…