ZAKAZANA DEVETNAESTA DRAŽBA ZA SEKULIĆ

841 0

Eventualni kupci više ne mogu špekulirati s cijenom. Proveden veliki broj javnih dražbi i znatno je smanjena početna cijena po kojoj se nekretnine prodaju.

 

NOVA GRADIŠKA, 26. svibnja 2014. – Nakon što je prodana Slavonija radinost, Trgovački sud u Slavonskom Brodu pozvao je kupce preostalog dijela D.I. STJEPAN SEKULIĆ d.o.o. u stečaju na devetnaestu javnu dražbu koja će se održati 18. lipnja.

 

Na prodaju se nude nekretnine i pokretnine koje u naravi predstavljaju pogon Pilana po početnoj cijeni od 10.430.985,68 kuna i nekretnina pogona Tvornica koji obuhvaća više zgrada i industrijsko dvorište u Ulice Nikola Tesla po početnoj cijeni 11.535.135,16 kuna.

 

Sud je odlučio da se navedene nekretnine izlože prodaji na devetnaestoj javnoj dražbi uz odgovarajuću primjenu pravila ovrhe po početnim cijenama koje su za 76 % niže u odnosu na procijenjenu vrijednost, a nisu niže u odnosu na prethodnu dražbu. Ovo je odlučeno iz razloga što je već proveden veliki broj javnih dražbi i znatno je smanjena početna cijena po kojoj se nekretnine prodaju.

Related Post

BETON d.o.o. U STEČAJU

Autor - 13/02/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 13. veljače 2015. – Daniela Martina Maoduš, sutkinja Trgovačkog suda u Slavonskom Brodu u postupku stečaja nad dužnikom…