Zašto s Marčanom nedjeljom u 20 sati?

700 0

13. veljače 2011. – Nije se još ni stišalo oduševljenje vrijednomi visokom

pobjedom nad Splićankama, a već je došao „hladan tuš“. Naime, iduće 18. kolo Novogradiščanke igraju na gostovanju s Marčanom. Domaćin je slučajno, možda nenamjerno ili silom prilika, tko zna,  odredio da se ta utakmica igra u zaista neuobičajeno vrijeme – u nedjelju i to u 20 sati! Nevjerojatno! Neprihvatljivo! Najviše stoga, što su gotovo sve igračice Nove Gradiške učenice ili studentice i sutradan moraju biti u školskim klupama. A kako će biti kada u nedjelju kasno navečer igraju utakmicu koja će završti u najboljem slučaju oko 22 sata i onda slijedi dugi put do Nove Gradiške, a za dvije igračice još putovanje kući u Požegu i za dvije u Osijek! Treba znati da su Novogradiščanke prošli tjedan, primjerice,  stigle iz Šibenika u pola 5 ujutro! Iduće nedjelje vjerojatno i još kasnije i to u slučaju da ceste budu dobre, jer ne treba zaboraviti da je ovo još zimski period i da su sniježna iznenađenja još uvijek moguća. Stoga, odluka da se utakmica igra u nedjelju i tako kasno (20 sati) zaista nema smisla, jer će se stići kući u ponedjeljak u vrijeme kada bi igračice trebale već sjediti u đačkim klupama. Može li se to promjeniti? Sumnjamo. Domaćin ima pravo odrediti termin igranja utakmice….

I jedna isprika: u izvješću sa sinoćne utakmice zbog „tipfelera“ ispalo je Mario Latat, a treba, naravno, biti Mario Latal, koga znam od malih nogu, pa nisam mogao pogriješiti, ali, eto, dogodilo se… I ja sam bio, priznajem,  oduševljen pobjedom, pa u želji da čim prije objavim radosnu vijest, eto, potkrala mi se pogreška u jednom slovu.

Da to ispravim prilažem snimku naše mlade igračice i sinoć sjajnog servera Karle Glasnović, koja je oduševljena pobjedom nad Splićankama i radosno pozirala. Bit će to, nadam se, i utjeha našem sjajnom bubnjaru Mariju Latalu.

Related Post