2. HMNL-Istok. – Sa nova tri boda „NG-Unitas“ priključio sa vodećima

575 0

NOVA GRADIŠKA, 1. prosinac 2012. – Malonogometaši

NG-Unitas-a u 7. kolu hrvatske malonogometne lige – Istok ostvarili su značajnu pobjedu u utakmici s ekipom „mala mljekara“ iz Valpova i sa nova 3 boda priključili se grupi od četiri momčadi sa po 9 bodova. Dijele od trećeg do šestog mjesta na završetku jesenskog dijela sezone 2012./13.. Prvi je uvjerljivo MNK „Brod 035“ sa osvojenih 19 bodova koji je i prije početka prvenstva bio glavni favorit.

 

Novogradiščane je u vodstvo doveo Bruno Menegoni već u petoj minuti utakmice. Gosti su izjednačili u desetoj minuti i na odmor se otišlo s rezultatom 1:1. „NG -Unitas“ u 26. minuti dolazi ponovo u prednost 2:1 golom odličnog Mateja Kurjakovića. Gosti vrlo brzo, u 29. minuti, poravnavaju na 2:2. Novo vodstvo za 3:2 postiže prekrasnim pogotkom najbolji igrač utakmice Matej Kurjaković. Sa nova 3 boda MNK „NG -Unitas“ je uhvatio priključak za „gornji dom“ tablice 2. HMNL-Istok. Utakmicu su vrlo dobro sudili Krešimir Grgurević i Tomislav Katinić iz Slavonskog Broda.

 

Za MNK „UG-Unitas“ su igrali: Plavac, Akmačić, Kolić, Marjanović, Dokuzović, Kurjaković, Čavalić, Barišić, Vlainić, Menegoni, Radošić, Matković i Milijević. Za istaknuti je da za „NG-Unitas“ nije zbog povrede nastupio kapetan Bojan Bokan.

 

Rezultati 7. kola:

 

MNK „Osijek 031“ – MNK „Ivankovo“ 10:5

MNK „Brod 035“ – MNK „Eko Centar“ 10:4

MNK „Našice“ – MNK „Vinkovci“ 9:3

MNK „NG-Unitas“ -MNK „Mala mljekara“ 3:2

 

U ponedjeljak 3. 12. 2012. u dvorani Elektrotehničke škole sa početkom u 1u7,30 sati igra se finale KUP-a Brodsko-posavske županije u malom nogometu (futsalu): MNK „NG-Unitas“ (Nova Gradiška) – MNK“Brod 035“ Slavonski Brod. (MNK NGU)

Related Post