AGRO START-UP, Inspiracija za buduće poljoprivrednike

477 0

Ove će se godine u hibridnom obliku 26 i 27. listopada u organizaciji Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i agencije Apriori World koja je utemeljila ovaj koncept održati 5. jubilarno izdanje AgroStart-Up konferencije. Ministartvo poljoprivrede Republike Hrvatske pokrovitelj je konferencije, a očekuje se da će putem zoom linka sudjelovati i studenti s različitih poljoprivrednih područja u Republici Hrvatskoj. Studenti će imati priliku čuti kako pokrenuti svoj vlastiti posao unutar Agro industrije kroz 12 predavanja i dva panela.

Očekuje se da će konferenciju otvoriti uz uvodno predavanje Ministrica mr.sc. Marija Vučković. Između ostalih, svoje izlaganje imati će i Victoria Zinchuk direktorica Europske banke za obnovu i razvitak u Republici Hrvatskoj, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mladen Jakopović, Marijana Petir predsjednica odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora i drugi. Svoja iskustva podijelit će i Hrvatski mladi poljoprivrednici, a studenti će govoriti na panelu „Studenti koji uspješno studiraju i vode poljoprivredno gospodarstvo“ kojeg moderira Aleksandra Gečević iz Centra za podršku studentima i karijerno savjetovanje. Zvjezdana Blažić članica je organizacijskog odbora koja vodi panel pod nazivom „Najbolji hrvatski mladi poljoprivrednici.“ Uvodno izlaganje imat će i novi dekan Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivica Kisić.

Related Post

DAN NEOVISNOSTI RH

Autor - 08/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 8. listopada 2012. – Obilježavajući 8. listopada, prisjećamo se dana 1991. godine kada je Hrvatski sabor jednoglasno donio…