BRAVO VATROGASCI! – Javna vatrogasna postrojba imala jučer 80 intervencija

2355 0

Autor Franjo Samardžić, Foto  JVP Nova Gradiška

 

NOVA GRADIŠKA, 17.  srpnja 2021. – Javna vatrogasna postrojba Nova Gradiška imala je jučer  80  intervencija. Grmi, kiša i danas pada  pa ćemo tek sutra znati koliko će ih danas imati. Treba se nadati da ih neće ni biti. 

      Kada  se desi bilo kakva nesreća, a  ljudi i njihova imovina budu ugroženi  vatrogasci  su tu. Ako ne prvi, oni su  uvijek među prvima. Ne samo kada su u pitanju požari ili  prometne nesreće  kada doslovno o  njihovoj  brzoj intervenciji  i izvlačenju čovjeka iz  karamboliranog  automobila  ovisi isto tako brza intervencija zdravstvenog osoblja   i ljudski život. Doći će vatrogasci  bez pogovora i na  neuobičajene, kako kažu   tehničke intervencije, kada vam se  mačka popne na stablo i ne može sići ili se u  dvorištu pojavi zmija.

   Bilo je tako i jučer kada je obilna kiša donijela nedaće nekim našim sugrađanima  pa je od vode koja je brzo nadirala trebala i pomoć vatrogasaca. 

 

 Zašto ovakav uvod?  

 Razlog je objava na Facebook stranici Javne Vatrogasne postrojbe. U njoj se navodi.

  

-Jučer na području grada odrađeno je 80-tak tehničkih intervencija. 

Hvala svim građanima koji su imali razumijevanja, ali i onima koji nisu. Koji nas svaki put počaste “lijepim” riječima. Mi smo Vam i dalje na usluzi – poručuju pripadnici Javne vatrogasne postrojbe svima nama, pa i onima  koji  ih počaste “lijepim” riječima.

Related Post