Cerničani pobijedili Batrinu 4:1

488 0

17. veljače 2012. – Danas su nogometaši Mladosti u Cerniku

na pomoćnom igralištu na djelomično očišćenom snijegu odigrali pripremnu utakmicu sa momčadi Batrine i pobijedili s 4:1 (3:1). Bila je to igra po teškom terenu, gdje su obje momčadi uložile dosta napora, ali je iskusnija Mladost zasluženo pobijedila borbenog gosta. Batrina je povela s 1:0 pogotkom Livića u 18 minuti, izjednačio je Terzić u 20. minuti, Jelančić je 4 minute kasnije doveo Cerničane u vodstvo (2:1), a Boban je svojim pogotkom postavio rezultat prvog poluvremena (3:1). U nastavku Mladost je i dalje bila agresivnija i efikasnija, osobito Boban, koji je u 61. minuti postigao i svoj drugi gol i konačni rezultat od 4:1.

 

Mladost je igrala u sastavu: Picolo, Dubravac, Jurić, Lukšić, Kalić, Jelančić, Akmačić, M. Vlaović, Martinović, Boban, Terzić, još su igrali: Ugrešić, Mulac, Burazović, Šimić, Gubić, Jurišić, I. Vlaović, Matošević.

TRENER: Dinko Terzić.

BATRINA: Kolundžić, Španić, Senić, P. Čivić, T. Janković, Junašević, Crnoja, Pranić, Tvorek, Sabljak, Livić, još su igrali: I. Janković, Filipović, Klarić, Ocvirek, Čondrić.

TRENER:Stjepan Renić. Utakmicu je sudio Petar Cindrić iz Nove Gradiške.

 

Cerničani u subotu 18. veljače igraju s Hajdukom iz Pakraca (14,30), a dan kasnije u nedjelju sa Slobodom iz Gornjih Bogićevaca (14 sati). Pošto je početak prvenstva 3.HNL, Istok, po najnovijim saznajima trenera Dinka Terzića prolongiran za 3. ožujka, Mladost će u srijedu 22. veljače odigrati sa Libertasom iz Novske, a u subotu 25. veljače protiv Slavonije iz Požege što će im biti generalka pred prvenstveni start. Ove forsirane utakmice trener Terzić je ugovorio kako bi nadoknadio ranije planirane, a zbog snijega i nevremena, neodigrane utakmice u fazi temeljnih priprema.

Related Post