CRVENI KRIŽ DRAGALIĆ – Za predsjednika ponovo izabran Antun Karlik

1181 0

DRAGALIĆ, 1. lipanja 2012. – Sinoć održana Izborna skupština Općinskog odbora Crvenog križa Dragalić još je jednom potvrdila hvale vrijedne aktivnosti koje Crveni križ provodi na području općine. Podnoseći izvješće o radu u protekle četiri godine, predsjednik Antun Karlik, istaknuo je aktivnosti na području socijalne skrbi i pomoći koja je pružana socijalno ugroženim obiteljima. Istaknuo je dobru suradnju s Osnovnom školom Dragalić i ravnateljicom Brankom Francuz i zahvalio se pomoći učenika škole koji sudjeluju u akciji Solidarnost na djelu. Zadovoljan je suradnjom s Općinom Dragalić i Gradskim društvom Crvenog križa Nova Gradiška.

Dobru suradnju potvrdio je načelnik općine Zvonimir Karlik, a posebno istaknuo dobru suradnju s Gradskim društvom CK Nova Gradiška. U akciji CK Igralištem protiv mina u središtu Dragalića uređeno i rekvizitima opremljeno dječje igralište, a od velikog značaja je i realizacija projekta Pomoć u kući u kome je na pomoći starijim osobama zaposleno devet djelatnika. Za Općinski odbor CK jer kazao da je organizacija na koju se u slučaju potrebe uvijek može osloniti Gradsko društvo CK Nova Gradiška.

Njihovim radom zadovoljan je i Franjo Pavlović, ravnatelj Gradsko društva CK i Županijskog CK. Zahvalio je predsjedniku Općinskog odbora CK i načelniku općine na dosadašnjoj suradnji, a za humaniste iz općine Dragalić je rekao da su kao volonteri CK kvalitetno odradili sve zadaće.

Skupština je izabrala novi Općinski odbor od 14 članova u kome su zastupljena sva mjesta u općini. Za predsjednika je ponovo izabran Antun Karlik, a za zamjenicu Slavica Mikić. Zastupnik u GO CK Nova Gradiška bit će predsjednik Antun Karlik.

Related Post

BOJIŠNICA USRED SELA

Autor - 16/05/2012 0
GORICE – U nedjelju se u Goricama s razlogom slavilo. Obnovljen je i otvoren društveni dom koji je bio na…