Danas kadeti NG Unitasa startaju na prvenstvu Hrvatske

412 0

17. lipnja 2011. – Danas kadeti novogradiškog NG

Unitasa počinju trodnevni završni turnir na prvenstvu Hrvatske koji se odigrava u Kastvu. To je najveći domet državne razine koji su do sada postigli i svakako, iako je konkurencija izrazito velika, očekuju povoljne rezultate. Istina, velik je domet i samo sudjelovanje na državnom prvenstvu, ali kada se zna da su mladi Novogradiščani bili u samom vrhu županijskog i regionalnog natjecanja, od kuda su se i plasirali na prvenstvo Hrvatske, onda možemo očekivati dobre vijesti. U tri dana odigrat će tri utakmice u prednatjecanju, a u nedjelju i četvrtu u borbi za završni plasman.

Naime, u Kastvu se našlo 8 najboljih malonogometnih momčadi Hrvatske podijeljenih u dvije skupine. Novogradiščani su u A skupini sa Podpićanom, Fotexom Palatinom iz Nedeljanca i Slitom BI iz Splita, a drugi slavonski predstavnik Bimota iz Požege je u B skupini.

Danas u 18,15 sati NG Unitas igra s MNK Split BI, sutra u 10 sati s MNK Fotex Palatin, a istog dana poslije podne u 18,15 protiv MNK Potpićan 98 ABS. U nedjelju s početkom u 11 sati igra se najprije utakmica za 7. mjesto, u 12,15 je utakmica za 5., u 13,30 za 3. mjesto, a najzad u 14,45 igra se finalna utakmica. Bit će zanimljivo saznati nakon rezultata po skupinama gdje će u nedjelju mladi Novogradiščani igrati. Nadamo se što kasnije, što znači da će imati i viši plasman među 8 najboljih malonogometnih kadetskih momčadi Hrvatske.

 

Na slici kaderi MNK NG Unitas s trenerom Bojanom Bokanom i predsjednikom Milivojem Žakulom.

 

Related Post