Danas (srijeda) Sloga igra protiv Slavonca

605 0

7. rujan 2011. – Danas (srijeda) s početkom u 16,30 sati nogometaši

Sloge igraju u 4. kolu Prve županijske lige prvenstvenu utakmicu izvanrednog kola sa Slavoncem iz Bukovlja. Novogradiščani su sjajno startali u novoutemeljenoj Prvoj županijskoj nogometnoj ligi i nakon 3 odigrane utakmice nalaze se na izvrsnom drugom mjestu među 16 klubova.

Prisjetimo se: u 1. kolu su na gostovanju u Kopanici odigrali neodlučno (1:1) protiv domaće Posavine, u prvoj domaćoj utakmici u Novoj Gradiški pobijedili su visoko Amater iz Slavonskog Broda (3:0), a prošlog vikenda gostovali su u Starom Slatiniku i pobijedili solidni domaći sastav Svačić Bagi (3:1). Tako su sa 7 bodova iz 3 utakmice zauzeli drugo mjesto, koliko ima i trećeplasirani Zadrugar. Novogradiščani su postigli 7 golova, a primili su samo 2, te su uz vodeći Graničar iz Laza najmanje primili pogodaka (2). Danas se igra izvanredno 4. kolo i Sloga puna elana očekuje dolazak momčadi iz Bukovlja koja se nalazi na devetom mjestu prvenstvene tablice sa učinkom od jedne pobjede, jedne neodlučne igre i jednog poraza, uz negativnu gol-razliku (2:4) i sa 4 boda. Već obzirom na takav plasman današnja očekivana pobjeda novogradiških nogometaša nebi smjela izostati, pa je potrebno da što više ljubitelja nogometa dođe na stadion Sloge vidjeti momčad koja ima sada pod vodstvom trenera Borisa Šalinskog jednu pobjedničku viziju, djeluje homogeno i ima sve pretpostavke nastaviti na toj igračkoj razini.

Za današnju utakmicu bit će na raspolaganju ovi igrači: Plavac, Čavalić, Klaić, Curić, Denac, Ruškan, Španović, Mutnjaković, Dokuzović, Menegoni, Predojević, Bokan, Đurić i Ugarković. Ponovit ćemo: utakmica se igra danas (srijeda) s početkom u 16,30 sati na stadionu Sloge.

 

Na slici: momčad Sloge

KLIKNITE NA SLIKU!

Related Post