DROGA NA ULICI: Policija aktivna i uspješna u tzv. „uličnoj redukciji”, aktivni i dileri

1048 0

SLAVONSKI BROD, 18. veljače 2019. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske i dalje su aktivni u suzbijanju zlouporabe droga tzv. „ulične redukcije“. Da imaju posla i oni i dileri, a isto tako da se „na ulici“ nalaze sve vrste lakih i teških droga, potvrđuje i najnovije policijsko izvješće za protekli vi9kend.

U Slavonskom Brodu, u Naselju Hebrang, dana 15. veljače, oko 20 sati, policajci su pronašli i oduzeli od 21-godišnjaka 3.1 grama opojne droge speed.

Dana 16. veljače, oko 22.25, u Užarevićevoj ulici u Slavonskom Brodu, kod 19-godišnjaka su pronašli i oduzeli 0,5 grama opojne droge amfetamin.

Također u Slavonskom Brodu, na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, oko 23.15 sati, kod mlađe muške osobe, policajci su pronašli i oduzeli više paketića sa slijedećim sadržajem: 7,7 grama opojne droge marihuana, 9 grama amfetamina, te „joint“ (težine 0,9 grama).

Protiv 21-godišnjaka i mlađe muške osobe, policijski službenici podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok protiv 19-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Related Post