Fizički napao suprugu i prijetio ubojstvom

1172 0

NOVA GRADIŠKA, 28. lipnja 2010. – U četvrtak oko 08.50 sati u ulici Maksimilijana Benkovića u Novoj Gradiški, 32-godišnji muž se nasilnički ponašao prema svojoj tri godine starijoj supruzi. 35-godišnjoj supruzi koja je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje ubojstvom. Suprug je na nju vikao i galamio, uhvatio ju za ruku i odgurnuo od sebe, uslijed čega je ona pala na pod. Policijski službenici su 3 supruga uhitili, a temeljem sudskog naloga izvršili su pretragu doma i drugih prostorija u kojima boravi. Pronašli su pušku s glatkom cijevi ručne izrade. Protiv njega je u Prekršajnom sudu Nova Gradiška proveden prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 U konzultaciji sa državnim odvjetništvom protiv nasilnog supruga slijedi posebno izviješće Općinskom državnom odvjetništvu Nova Gradiška, kao dopuna kaznenoj prijavi zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. (F.S.)

Related Post

KAZNENA DJELA

Autor - 24/06/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 24. lipnja 2014. – Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca iz Slavonskog Broda u…