FORUM ŽENA SDP-a

1431 0

NOVA GRADIŠKA, 9. prosinac 2013. – Članice Foruma žena Gradske organizacije SDP-a danas su u posjetile Udruge za pomoć osobama sa mentalnom retardacijom i prigodnim poklonima darivale njihove članove.

 

Predvođene predsjednicom Zoricom Popović, obradovale su njene članove za vrijeme redovnog okupljanja i druženja.

 

-Četvrtu godinu za redom dolazimo u udrugu kod gospođe Kate Vukšić i prigodno darujemo članove njene udruge. Donijeli smo im poklone i uručili malu novčanu donaciju. Još bi jednom zahvalila svim građanima na sredstvima koja su nam dali prilikom prodaje šiba uoči blagdana Svetog Nikole. Mi smo prikupljeni novac kao potporu dali udrugama i osobama s posebnim potrebama, kao poklone ili skromne novčane donacije, onako kako smo to obećali u akciji. Novčanu potporu dali smo i majci oboljelog Mateja Kneževića kome želimo ozdravljenje – kazala je Zorica Popović.

Na poklonima se u ime svojih članova zahvalila Kata Vukšić, predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, a zahvalila se i građanima koji su se odazvali akcijama Foruma žena Gradske organizacije SDP-a Nova Gradiška.

 

Predsjednica udruge Kata Vukšić, zahvalila je svima koji su tijekom godine pomagali rad udruge i omogućili brojne aktivnosti njenih članova, okupljanje i kreativno druženje.

Posebno je zahvalila Nacionalnoj zakladi za civilno društvo koja je udruzi za aktivnosti u 2013. godini dala 47 000 kuna.

 

Related Post

PREVENCIJA PRIJETI TUŽBOM

Autor - 22/05/2012 0
Franjo, ovaj što ste napisali pod naslovom “Zanijeli se u nenasilju” nije istinito. Dvojica mladića koji su bili na ulazu…