Forum mladih SDP-a i ove godine počinje sa tečajevima informatike

992 0

NOVA GRADIŠKA 14. ožujak 2011. – Forum mladih SDP-a Nove Gradiška i ove godine organizira tečaj iz osnova rada na računalu u trajanju od 14. do 25. ožujka.  Tečaj je namijenjen članovima SDP-a Nove Gradiške koji se nisu do sada susreli sa računalom kao i onima koji imaju samo površno osnovno znanje i žele ga unaprijediti.  Dvanaestoro članova koji

pohađaju ova predavanja naučit će vladati operacijskim sustavom i osnovama na računalu od kojih su rad u Microsoft Office-u, vladanje Wordom, Excelom, internetom te Power Pointom.

Forum mladih Sdp-a, organizator ovih predavanja, nastoji ovim putem pomoći svojim koegama proširujući im znanje i uvodeći ih u svijet računala koja su danas sveprisutna. Polaznici će tako dobiti ili proširiti svoja znanja na kompjuteru jer je to danas na neki način i društvena obveza, a pogotovo koristi pri zaposlenju gdje se većinom traži i informatička pismenost.

Predavanja se odvijaju radnim danima od 18 do 20 sati.

 

Related Post

IZBORI U SDP-u

Autor - 13/11/2013 0
U drugom krugu izbora za predsjednika SDP-a u Brodsko-posavskoj županiji ponovo je izabran dosadašnji predsjednik Tihomir Jakovina, aktualni ministar poljoprivrede.

DAVOR BERNARDIĆ (Sdp)

Autor - 29/04/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 29. travanj 2012. – Dolazak u Novu Gradišku Davora Bernardića, SDP-ovog saborskog zastupnika, predsjednika Kluba zastupnika SDP-a i…