Trgovački centar KINO Miroslava Kraljevića 8 Nova Gradiška

5673 0

15 GODINA SALONA NAMJEŠTAJA ABRIĆ – UŽITAK KUPOVANJA NAMJEŠTAJA

 

Tvrtka ABRIĆ osnovana je 1996. godine. U proteklih 15 godina bilježi stalan rast i danas s respektabilnom ponudom kvalitenog namještaja prednjači u ovom dijelu Slavonije. Velik izbor namještaja poznatih domaćih i stranih proizvođača nudi kupcima kvalitetan izbor modernog namještaja i dizajna s mogućnošću kupnje na komad i priligođavanje prostoru za koji je namijenjen. Velik izbor namještaja harmoničnih linija omogućava kupcima makismalnu individulanost pri uređenju stanova, obiteljskih kuća i drugih prostora.

 

U prodavaonicama SALONA NAMJEŠTAJA ABRIĆ nudi se kvalitetan namještaj za sve namjene, komadno ili garniture, uz dostavu i uslugu montaže. Kupovati možete čekovima i kreditnim karticama, te koristiti dodatne popuste za gotovinsko plaćanje.

 

Kvalitetom i dobrim radom ABRIĆ je stekao povjerenje poslovnih partnera i naklonost kupaca koji su u SALONIMA NAMJEŠTAJA ABRIĆ prepoznali najbolji odnos kvalitete i cijene. Vrhunsko uređen izložbeno-prodajni salon u Ulici Moroslava Kraljevića 8, u zapadnom dijelu Nove Gradiške, opremljen je najmodernijim i najkvalitetnijim namještajem. Svim posjetiteljima i kupcima osigurano je mjesto za parkiranje.

 

Priuštite si kvalitetu i udobnost doma, opremite i oplemenite svoj stan i kuću u SALONU NAMJEŠTAJA ABRIĆ.

PRODAJNI CENTAR “KINO”

Related Post