GRADU ZA ROĐENDAN

711 0

NOVA GRADIŠKA, 4. prosinac 2014. – Mališani iz Dječjeg vrtića Nova Gradiška danas su tradicionalno uoči Dana grada, predvođeni svojim tetama i ravnateljicom Verom Trobić, uputili čestitku Gradu za rođendan.

U gradskoj vijećnici dočekali su ih i pozdravili gradonačelnik Željko Bigović sa zamjenicom mr. Ljiljanom Lukačević i predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Mikšićem.

Mr. Ljiljana Lukačević informirala ih je o prestižnom priznanju „Grad prijatelj djece“ koje je dobio Grad Nova Gradiška.

-Sretni smo što ste vi naši prijatelji i što na ulice našeg grada donosite radost što znači da ste i vi nas odrasle prihvatili kao svoje prijatelje. Zato vam veliko hvala. Drago mi je što mogu pozdraviti vaše odgojiteljice i zahvaliti im se u ime svih nas, jer naše drage tete, kako ih od milja zovemo, čine jako puno dobrih stvari skupa s vama. Jako cijenimo to što vas od malih nogu uče da volite i poštujete svoj grad – kazala je mr. Ljiljana Lukačević.

-Vi ste nama najdraži sugrađani i sve što činimo je usmjereno da vam poboljšamo uvjete za igru, zabavu i sport. Mi stariji smo zaduženi da vama to priuštimo kako bi imali toplo i veselo djetinjstvo.U povodu Dana grada organiziramo niz manifestacija u kojima dobrim dijelom i vi sudjelujete. Sretni smo što se danas možemo malo družiti s vama, iako se družimo tijelom godine drugim povodima kao što je, naprimjer, Dječji tjedan kada me oduševljavate vašim porukama i igrokazima – kazao je novogradiškim mališanima gradonačelnik Željko Bigović.

 

Gradski čelnici mališane su u povodu blagdana Sv. Nikole darivali poklonima

Related Post

ZAKON O ORUŽJU

Autor - 05/11/2012 0
Policijska uprava brodsko-posavska upozorava građane na Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o oružju i obveze građana koji posjeduju oružje

GRADSKA PRIZNANJA 2013.

Autor - 03/02/2014 0
Nažalost, Milenko Vučković – Kole, dopredsjednik DVD-a Nova Gradiška je, nakon kratke i teške bolesti, preminuo 17. siječnja 2014. godine.