IZ NG GODIŠNJAKA – DINKA MATIJEVIĆ: Odgovoran rad gradskih vijećnika

730 0

Iako je nakon nekoliko održanih sjednica Gradskog  vijeća, teško ocjenjivati rad gradske predstavničke vlasti u ovom mandatu, prvi dojmovi su pozitivni. Potvrđuje to aktualni sat  na kojem su  vijećnici  postavljali  brojna  pitanja i propitkivali  gradonačelnika i izvršnu vlast  na korektan način.

Predsjednica Gradskog vijeća Dinka Matijević  je na  konstituirajućoj sjednici sve  vijećnike, pa i one iz oporbe, pozvala na konstruktivan i odgovoran rad. Zadovoljna je  jer, kako  kaže, prve sjednice  i istupi vijećnika su  potvrdili  njihovu odgovornost.  Očekuje da će  tako biti i ubuduće, te  da će svi  vijećnici opravdati povjerenje  koje su im birači dali na  izborima.  Naglašava da će svi vijećnici, bez obzira na političku pripadnost, biti uvažavani, a dobri prijedlozi prihvaćani kako bi se u ovom mandatu na zadovoljstvo građana ostvarili brojni planirani programi i ciljevi i unaprijedio ukupan život u Novoj Gradiški. 

Dodajmo da je lista Grupe građana,  nositelja liste gradonačelnika Vinka Grgića,  dobila 9 vijećničkih mjesta i  u Gradskom vijeću ima stabilnu većinu.

Related Post

GRADSKA PRIZNANJA 2013.

Autor - 14/01/2014 0
Grad Nova Gradiška dodijelio je javno priznanje NAGRADU GRADA ŽUPI BEZGRJEŠNOG ZAČEĆA BLAŽENE DJEVICE MARIJE, za dugogodišnje djelovanje na području…