IZBORNA SKUPŠTINA HDSSB NOVA GRADIŠKA

824 0

NOVA GRADIŠKA, 14. lipanj 2015. – Na sinoć održanoj Skupštini HDSSB-a za predsjednika je ponovo izabran Dubravko Gubić, a u Gradski odbor Josip Mikšić, Dinka Matijević, Damir Japundžić, Milan Tomljanović, Boris Grgić, Željko Brčić,

Mario Magdić, Zvonko Mokrović, Ivica Amić, Josip Marijanović, Anica Piškulić, Blanka Brčić, Zoran Gazibarić, Petar Vuković, Nikola Tot, Miroslav Matošević, Ivan Janošević, Ivan Marić i Igor Vonić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Vlado Jukić i za članove Ivan Dijuć i Ivan Marinović.

Skupština je održana u nazočnosti čelnih ljudi HDSSB-a. Uz predsjednika Dragana Vulina i Branimira Glavaša bili su Željko Kraljičak, kandidat HDSSB-a za ministra poljoprivrede, saborski zastupnici Krešimir Bubalo i Boro Grubišić, predsjednik ŽO Dubravko Kulundžić i gradonačelnik Đakova Zoran Vinković.

 

Uoči parlamentarnih izbora uputili su jasne poruke biračkom tijelu. HDSSB očekuje makar jednake rezultate postignute na prethodnim izborima i poručuje da je jedina opcija u državi koja može podići Slavoniju i Baranju na noge i vratiti dostojanstvo poljoprivrednom proizvođaču.

 

Dubravko Gubić se zahvalio na ukazanom povjerenju posebno Josipu Mikšiću za sve što je učinio za HDSSNB u Novoj Gradiški. Očekuje da će s novim članovima učiniti više nogo do sada u interesu prosperiteta i standarda građana. Vjeruje da će opravdat ukazano povjerenje članova i simpatizera HDSSB-a. Zahvalio je svima koji su pomogli da se uredi stranački prostor. Stranački prostor uoči Skupštine otvorio je Branimir Glavaš i istaknuo kako rezultati HJDSSB-a u Novoj Gradiški ukazuju na potrebu stranačkih prostorija u cilju postizanja što boljih rezultata.

Treba ostvariti politički cilj i ponoviti rezultate na budućim parlamentarnim izborima s najmanje 6 zastupnika u Saboru. Vrijeme je da učinimo još i više. HDSSB nikad nije bio i nikad neće biti marioneta izvršne vlasti. Zbog interesa Slavonije i Baranje želimo sudjelovati u vlasti RH, jer je došlo vrijeme da Slavonija ima svoje predstavnike. Nikada nećemo biti trgovačka stranka, volimo cijelu našu domovinu ali smatramo da je vrijeme da Slavonija krene puno brže naprijed i sustigne u razvoje postale dijelove Hrvatske. Strategija razvoja je poljoprivreda, a temelj naših programa decentralizacija države. HDSSB je jedina opcija bez kompromisa koja može zastupati interese našeg zavičaja u Saboru i Vladi RH – kazao je Dragan Vulin.

 

Branimir Glavaš je zahvalio svima koji su dali doprinos u proteklom desetljeću da HDSSB stasa kao ozbiljna politička snaga i u zapadnom dijelu Brodsko-posavske županije.

-Želim posebno zahvaliti gospodinu Mikšiću čija se Nezavisna lista priklonila HDSSB-eu i dala veliki doprinos, ako i on osobno, da HDSSB stasa kao ozbiljna politička snaga u Novoj Gradiški.

 

Nećemo biti privjesak ni jednoj političkoj opciji. Podržat ćemo političku većinu na parlamentarnim izborima ako bude prihvatila naše uvjete i naš program za rješavanje problema u poljoprivredi – kazao je Glavaš.

 

Kao gosti na Skupštini su bili Vinko Grgić (SDP), koji je izrazio zadovoljstvo suradnjom gradskih organizacija SDP-a i HDSSB-a, te Zdravko Konjić (Zavjeta za Hrvatsku) i Zvonko Čulina (Hrvatska zora).

Čelnici HDSSB-a položili su vijenac i zapalili svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

Related Post

DING NA SKLISKOM SELJAČKOM PODU

Autor - 27/04/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 27. travanj 2012. – Iako su na konferenciji za novinare Gradske organizacije HDSSB-a ispričali izostanak Dubravka Gubića, koji…

REAGIRANJE VIJEĆNIKA HDSSB-a

Autor - 09/07/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 9. srpanj 2012. – Gradski vijećnici HDSSB-a Dubravko Gubić, Dinka Matijević i Zvonimir Mokrović nisu potpisnici kaznene prijave…

PODRŠKA HDSSB-a

Autor - 04/09/2015 0
OSIJEK 4. rujna 2015. – Na današnjoj konferenciji za medije predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin izvijestio je kako je u četvrtak…

HDSSB O KOALICIJI S SDP-om

Autor - 27/04/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 27. travanj 2012. – Nakon današnje konferencije za novinare Gradske organizacije HDSSB-a može se zaključiti da ta stranka…