KOALICIJSKA BORBA ZA VLAST U ŽUPANIJI

1002 0

NOVA GRADIŠKA, 14. ožujak 2013. – Čelnici Županijskih odbora Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke i Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević postigli su dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim

lokalnim izborima u Brodsko-posavskoj županiji. Iako će koalicijski sporazum biti potpisan kroz nekoliko dana, već je sada sigurno kako ove tri stranke zajedničkim snagama idu po pobjedu na županijskoj, ali i na razini Grada Slavonskog Broda – stoji u informaciji koju je potpisao Pero Ćosić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a.

 

-Boljitak hrvatskoga naroda postavljen je kao glavni i neizostavan cilj ovoga sporazuma i temelj koalicijskog partnerstva HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčević u Brodsko-posavskoj županiji, koje je osnaženo koalicijskim partnerom HSS-om. Također, u tijeku su pregovori s Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom, Strankom umirovljenika i Blokom umirovljenici zajedno, a Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice izražava nadu kako će i ove stranke znati prepoznati vrijednost i potencijale ove pobjedničke koalicije te joj pristupiti kao partneri, kako bi i same pridonijele boljoj budućnosti Brodsko-posavske županije – navodi se uz ostalo u informaciji HDZ-a.

 

Nema još uvijek potvrde, ali neslužbeno saznajemo da će u pobjedu na županijskoj razini krenuti i koalicija SDP i HDSSB , a i ovdje se kao koalicijski partner navodi HSLS.

Related Post