KRAĐE I PRIJEVARE OBILJEŽILE POLICIJSKA 24 SATA

873 0

IZ OTKLJUČANOG AUTOMOBILA UKRADENE

BANKOVNE KARTICE NOVAC I DOKUMENTI 6. studeni 2013. –  Jučer, oko 8,50 sati, u Slavonskom Brodu, naselje Slavonija II, na parkirališnom prostoru ispred trgovačkog centra, iz otključanog teretnog vozila, otuđena je torbica sa osobnim dokumentima, bankovnim karticama, novcem, te ključevima, vlasništvo 37-godišnjaka. Oko 14 sati, u Policijsku postaju Slavonski Brod, prijavljena je krađa. Naime, netko je 4./5. studenoga, u noćnim satima, u Slavonskom Brodu, naselje Slavonija II, iz parkiranog i otključanog osobnog automobila (vlasništvo 61-godišnjaka) otuđio radio, naočale i bateriju. Pritom su vlasnici oštećeni za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za počiniteljima kaznenih djela krađe.


UKRALI POKLOPCE SA ŠAHTA – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, sinoć, iza 18 sati, od trojice mladića (dvojice 21-godišnjaka i 24-godišnjaka) koji su zatečeni u osobnom automobilu, oduzeli su pet (5) komada metalnih rešetkastih poklopaca šahtova. Naime, policija sumnjiči trojicu mladića da su jučer, između 17 i 18 sati, u Slavonskom Brodu, sa slivnika na Trgu žrtava, Ul. I.G.Kovačića, križanju Mačekove i Splavarske, otuđili metalne poklopce. Policijski službenici nastavljanju daljnji rad u cilju utvrđivanja ostalih okolnosti i činjenica te podnošenju odgovarajućih pismena.

 

UKRAO METALNU STRUGOTINU S ODLAGALIŠA SEKUNDARNIH SIROVINA – U jutarnjim satima, jučer, oko 7 sati, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, spriječili su 24-godišnjaka u prodaji otuđene metalne strugotine. Pritom su utvrdili da je 24-godišnjak, dana 4./5. studenoga, između 15 i 7 sati, sa odlagališta sekundarnih sirovina (vlasništvo tvrtke sa područja Slavonskog Broda), otuđio oko 200 kilograma metalne strugotine, koje je potom pokušao prodati drugoj tvrtki. Otuđena strugotina, vraćena je oštećenoj pravnoj osobi, koju je policija upoznala sa mogućnošću pokretanja privatne tužbe sukladno odredbama Kaznenog zakona.

Related Post