KRAĐE I PRIJEVARE POSTALE SU SVAKODNEVNICA

1118 0

15. ožujak 2011. – Kaznena djela krađem, otuđenja tuđe stvari i

prijevare najčešća su u posljednje vrijeme na području Policijske uprave Brodsko-posavske. U posljednja 24 sata evidentirano je ukupno 16 kaznenih djela od kojih 13 iz općeg kriminaliteta, dva iz kriminaliteta droga i jedno iz maloljetničkog kriminaliteta. Najbrojnija su imovinska kaznena djela, kojih je bilo devet i to četiri kaznena djela krađe, dva kaznena djela teške krađe, dva oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo prijevare.

 

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske u zadnja 24 sata dogodilo se ukupno dvije prometne nesreće i to obje s materijalnom štetom. Materijalna šteta bez stručne procjene u ovim prometnim nesrećama je oko 20 tisuća kuna.

 

Tijekom zadnja 24 sata evidentirano je ukupno šest prekršaja i to dva iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji, tri iz Zakona o strancima i jedan iz Carinskog zakona.

 

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave Brodsko-posavske evidentirano su i dva požara od kojih jedan s manjom materijalnom štetom i jedan bez materijalne štete.

 

Related Post