“LJETO U KNJIŽNICI”: “Leptirov let” napunio djecom Dječji odjel Gradske knjižnice

1456 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 7. srpnja 2018. – Novogradiški mališani različitih uzrasta, od onih vrtićke dobi do osnovnoškolaca, napunili su jučer Dječji odjel Gradske knjižnice. Potvrđuje to koliko ova, tradicionalna i kod djece omiljena manifestacija zabavno-edukativnih sadržaja znači za djecu tijekom ljeta i vrijeme školskih praznika. Sigurno puno znači i za njihove roditelje jer znaju da će tijekom ljetnih mjeseci njihovi mališani uživati u kreativnim i zabavnim radionicama koje za njih organiziraju djelatnici Gradske knjižnice i njeni vanjski suradnici.

Sedamnaesto “Ljeto u knjižnici” nastavljeno je jučer kreativnom radionicom pod nazivom “Leptirov let” koju su pripremili i vodili knjižničar Branko Kolić i odgojiteljica u Dječjem vrtiću Nova Gradiška Jasminka Klikić.

– Leptiri, kao sastavni dio prirode su svuda oko nas. Cilj nam je animirati naše najmlađe i osvijestiti ih da brinu o prirodi i okolišu oko nas. Djeci je ovakav način druženja zanimljiv, osim što će nešto naučiti, ujedno imaju i mogućnost izraziti svoju kreativnost – kaže Branko Kolić.

Ravnateljica Gradske knjižnice Biljana Dakić najavljuje nova vesela i kreativna druženja. Slijedeće pod nazivom Automobili: nekad i sad je za 11. srpnja u 9 sati najavo Goran Bašić koji će kreativnu radionicu voditi zajedno s Ljiljanom Radanović.

Related Post

NATJEČAJ ZA FIZČKE OSOBE

Autor - 04/06/2013 0
Ugradnju sustava na obnovljive izvore energije Brodsko-posavska županija fizičkim osobama daje 50 posto nepovratnih sredstava