MISS UNIVERSE SLAVONIJE I BARANJE PONOVO U NOVOJ GRADIŠKI

1379 0

NOVA GRADIŠKA, 3. kolovoza 2010. – Novogradiščani će nakon jednogodišnje stanke ponovo moći uživati u ljepoti mladih Slavonki i Baranjki, ovogodišnjih sudionica izbora za Miss Universe Slavonije i Baranje. Kako doznajemo od Katice Aga, organizator ove manifestacije ljepote i mladosti je Hotel kralj Tomislav, a izbor će se održati

u sportskoj dvorani 23. listopada.

Osim u ljepoti djevojaka posjetitelji će moći uživati u pjesmi Nede Ukraden,Bernya i Kim Verson mlade novogradiške estradne zvijezde. Program će voditi Antonia Blaće. Dakako, nazočna će biti i prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske Lana Obad. Hotel kralj Tomislav, dokazani dugogodišnji organizator ove manifestacije, sigurno će posjetiteljima i ove godine priuštiti nezaboravno veče.

Neda Ukraden

Kim Verson i Berny

 

Direkcija za izbor Miss Universe poziva perspektivne, šarmantne i mlade djevojke s navršenih 18 godina (do 1. veljače 2011). da zakorače u uzbudljiv svijet zabave i ljepote i prijave se za izbor Miss Universe Slavonije i Baranje. Prijaviti se može na telefone 091 520 0745 (Ksenija) i 099 235 3303 (Katica).

 

Prvi kasting održati će se 18. rujna u Osijeku, Vinkovcima i Slavonskom Brodu, a završni u Novoj Gradiški 25. rujna. Odabrane djevojke okupiti će se u Novoj Gradiški i Hotelu kralj Tomislav 21. listopada i sudjelovati u završnim pripremama i pripremama koreografija za nastup.

 

Miss Universe Lana Obad i Antonia Blaće

Related Post