NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA: Medalja grada Školskom sportskom klubu „Elektortehničar“

1454 0

Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javno priznanje MEDALJU GRADA ŠKOLSKOM SPORTSKOM KLUBU “ELEKTROTEHNIČAR” NOVA GRADIŠKA, za postignute sportske rezultate te promicanje imena Grada Nova Gradiška.

Medalju grada uručili su na svečanoj sjednici Gradskog vijeća upriličenoj u povodu Dana grada gradonačelnik Viko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća dr. Ljepša Rakas-Vujčić.

Školski sportski klub “Elektrotehničar” je osnovan 1995. godine i djeluje u više sportskih sekcija u sastavu Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška. Iza njih su brojni sportski rezultati, u posljednjih nekoliko godina sudjelovali su na završnici državnih natjecanja iz rukometa i malog nogometa. Redovito sudjeluju na gradskim i županijskim natjecanjima u košarci, odbojci, stolnom tenisu i malom nogometu. Djeluju tijekom cijele godine, a time se ostvaruje i osnovni cilj, kvalitetno provođenje slobodnog vremena učenika ove škole. Velike zasluge, uz sportaše naravno, pripadaju voditelju profesoru Aleksandru Joviću i ravnateljici škole Sanji Muller Zoričić. Gdje god se pojave i sudjeluju, mladi sportaši Školskog sportskog kluba “Elekrotehničar” s ponosom i uzorno prezentiraju svoju školu i naš grad.

Related Post