NOVI LJETNI HIT SINGL: FRANKA – PRVI OSJEĆAJ

623 0

”Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav. Ljeto…”

Novi ljetni hit singl hrvatske pop zvijezde Franke – Prvi osjećaj, moderne je, zanimljive plesne produkcije, a izlazi iz radionice provjerenih autora Branimira Mihaljevića i Nene Ninčevića. Nakon što je pjesma Sve dok sanjaš postala hitom godine nagrade Cesarica i obilježila 2019. godinu, vjerujemo da će i Prvi osjećaj obilježiti ljeto 2020.

“Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav… Ljeto službeno počinje i vrijeme je za zabavu! Zaista vjerujem kako smo svi žedni takvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! Prvi osjećaj je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, jedva čekam da ju ljudi čuju, prihvate i da bude na njihovim ljetnim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!” – izjavila je Franka.

Franka je za novi singl pripremila i zanimljivo vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji, moderan i plesni video spot koji je objavilka na svom YouTube kanalu, a za koji su zaslužni Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Styling i kreativu potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, plesnu koreografiju radio je Igor Barberić, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru Zvonimir Franić za Salon Franić. Spot je sniman u filmskom studiju, a prepun je svjetlosnih i drugih efekata, čime se približio svjetskoj produkciji video spotova.

Franka ima i poruku za obožavatelje: “Nadam se da će plesni koraci i ritam iz spota postati dio vaših tuluma, TikTok videa, Instagram objava i zabavnih videa koje ću sa zadovoljstvom pogledati i nagraditi!”

Izlaskom pjesme Prvi osjećaj bližimo se završetku Frankinog drugog studijskog albuma, koji najavljuje za kraj godine.

YOUTUBE SPOT:

Related Post

POLICIJA SAVJETUJE

Autor - 21/07/2015 0
SLAVONSKI BROD – Na području Policijske uprave brodsko-posavske u šest mjeseci, evidentirano je 266 kaznenih djela teške krađe, što je…