NOVOGRADIŠKE KAZALIŠNE DASKE

1581 0

NOVA GRADIŠKA, 29. travnja 2014. – Na novogradiškim kazališnim daskama u ponedjeljak 28. travnja 2014. u organizaciji zagrebačkog kazališta PlanetArt i Učilišta Relković izvedena je najdulje izvođena predstava na svijetu

s istom glumačkom postavom STILSKE VJEŽBE , s legendarnim hrvatskim glumcima LELOM MARGITIĆ i PEROM KVRGIĆEM.

 

Jednu običnu zgodu iz svakodnevnog života, uvijek izvrsni Pero Kvrgić i Lela Margitić virtuozno su i ovoga puta pretvorili u igru, donijeli svima toliko potreban smijeh i radost , te jednostavno, kako to samo vrhunski glumci znaju, stvorili čaroliju što se zove KAZALIŠTE.

Stilske vježbe gostovale su u Novoj Gradiški daleke 2.veljače 1990. godine sa zagrebačkim ITD-om i te godine do posljednjeg mjesta napunili Dvoranu Relković. Ovoga puta, nakon pune 24 godine, gledalo ih je i po drugi put barem polovica novogradiških kazališnih sladokusaca, ali i jedna “nova” generacija kazališne publike koja je sinoć otkrivala zbog čega je ova sjajna predstava stekla kultni status.

 

Legende hrvatskog glumišta Lelu Margitić i Peru Kvrgića, publika je nagradila toplim pljeskom, a cvijeće u ime organizatora i stalnog sponzora Učilištu Relković-cvjećarnice Mimoza, predali su predstavnici mlade generacije novogradiških ljubitelja kazališta.

 

kvpoumar

Related Post

NEKA SE ČUJE ROMSKA RIJEČ

Autor - 08/11/2012 0
Povodom Mjeseca hrvatske knjige 2012., Gradska knjižnica Nova Gradiška u suradnji s Udrugom ROMSKI PUTEVI – ROMANE DROMA u srijedu…