Obilježen Europski tjedan mobilnosti

366 0

Foto: PU brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD –  Policijska uprava brodsko posavska  obilježila je 16. rujna 2021. godine  na Trgu Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu  Europski tjedan mobilnosti u suradnji sa Europskim domom  Slavonski Brod, odgojnoobrazovnim institucijama  i udrugama. Provedene su razne promotivne i druge aktivnosti, kojima se promovira i aktivno zalaže za održivo kretanje i mobilnost svih građana.

Cilj ove manifestacije je ojačati svijest građana o zdravom načinu života te povećati aktivnosti usmjerene smanjenju zagađenja okoliša, promoviranju sredstava javnog prijevoza i alternativnih modela kretanja i prijevoza.

U ovim aktivnostima sudjelovali su i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, koji su dali svoj doprinos prezentirajući opremu te dijeleći promidžbene materijale koji se odnose na spomenute aktivnosti. Osim toga, sve više policijskih službenika svakodnevno koristi bicikl ili javni prijevoz prilikom dolaska i odlaska na posao te na takav način svojim primjerom ukazuju na zdrav način života i potiču druge građane na aktivnosti kojima će doprinijeti čistom okolišu bez zagađenja.

 

Related Post