OBNOVLJENA ŠKOLA U LAZAMA

1599 0

LAZE, 2. listopada 2010. – S razlogom se jučer slavilo u Lazama. Slavili su učenici područne škole i njihovi roditelji, ali i učiteljice. Nova školska godina počela je u obnovljenoj školi pa su zadovoljstvo izrazili i zamjenica župana Ružica Vidaković i Vladimir Štefanek, pročenik županijskg upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport.

 

– Zahvaljujemo se vama, dobrim ljudima koji ste danas s nama ovdje, svim dobrim ljudima koji su pomogli u obnavljanju naše škole, a nisu danas s nama. Sretni smo što nam je školska godina napokon započela u lijepoj i novoj učionici – poruka je učenika ove škole upućena nazočnima na prigodnom slavlju na kome su bili i brigadni general Mladen Mikolčević, zamjenik župana Davor Vlaović i načelnik općine Rešetari Zlatko Aga.

– Moram reći da sam izuzetno zadovoljna i zahvalna na velikim sredstvima koje je Županija uložila ne samo u ovu školu, već i u obnovu krovišta škole u Adžamovcima i područnu školu u Bodovaljcima – kazala je Marija Petričević, ravnateljica matične Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Adžamovci.  

– Kao osnivači dužni smo ulagati u srednje, osnovne i velik broj područnih škola, a jedna je i ova škola u Lazama. Drago mi je ako su djeca zadovoljna i sretna, ali mo sretni naravno i mi jer živimo zbog naše djece. Ja sam osobno izuzetno zadovoljna kvalitetom radova koje je izvela tvrtka DOLN – kazala je Ružica Vidaković.  

– Namjera nam je u idućim godinama obnoviti sve škole koje još nisu obnovljene, a posebno ulagati u područne škole gdje je djece, nažalost sve manje. Želimo da je djece više i zato stvaramo što bilje uvjete. Dijelim s vama zadovoljstvo zbog obnove ove škole – kazao je Vladimir Štefanek.  

Učenici škole su za svoje goste i roditelje pripremili prigodan program.  

Related Post

ROKOVO U VRBJU

Autor - 17/08/2012 0
VRBJE, 16. kolovoza 2012. – Rokovo u Vrbju, sada već tradicionalna kulturna i zabavna manifestacija, koja se održava uz potporu…