Par Brčić i Kumić pobjednici turnira iznenađenja

517 0

24. srpnja 2011. – Na teniskim terenima “Eduar”

održan je teniski turnir “iznenađenja” u parovima na kojem je nastupilo 16 igrača. Turnir je posebno zanimljiv i interesantan jer parovi koji će zajedno igrati nisu bili poznati unaprijed nego su se kod izvlačenja igrači podijelili u dvije skupine, “jaču” i “slabiju”. Parovi su dobiveni tek izvlačenjem po jednog igrača iz svake skupine. Nakon uzbudljivih susreta prvo mjesto je osvojio par Marko Brčić-Miljenko Kumić pobijedivši u finalu par Ivica Kožulj-Vedran Piškulić rezultatom 9:4. U borbi za treće mjesto uspješniji je bio par Danijel Gubić-Tomislav Vlaović od para Zdenko Žagar-Igor Mendek rezultatom 7:6.

– Ovakvi turniri i druženja posebno su dobri za popularizaciju tenisa i napredak novih igrača jer na ovaj način imaju priliku igrati sa tenisačima koji već imaju malo više “staža” u ovom sportu, rekao je Marko Brčić, iskusni novogradiški tenisač i inicijator revitalizacije tenisa u našem gradu, pa i ovog zanimljivog turnira, koji je uspio u svakom pogledu.

Sudionici turnira: skupina A:

Popis svih parova koji su nastupili :

skupina A:

Pribanić / Križić, Kožulj / Piškulić V.,Gubić / Vlaović i Lončarić / Rakonić. Skupina B: Brčić / Kumić, Magdić / Fuksa, Žagar / Mendek, Akmačić / Piškulić K. 

 

Na slici: krasni prirodni ambijent teniskih terena Eduard gdje je odigran ovaj turnir.

Related Post