Pobjeda Slavonke u Osijeku

599 0

OSIJEK 3. listopada 2010. – Rukometašice Slavonke gostovale su danas u Osijeku i odigrale utakmicu 2. kola 3.HRL, Istok, protiv domaće Olimpije i napravile veliko izneneđenje postigavši pobjedu od 23:22 (12:12). Slavonka je danas igrala bez Bokan (potres mozga), Maras (povreda gležnja), Starčević (visoka temperatura), ali sa Čulinom i Malnar koje su izostale u 1. kolu. Dobitak je to za ekipu seniorki, odnosno kadetkinje da zajedno s njima zaigra njihova trenerica. Nakon dugog vremena igrala je i Safundžić koja je pridonijela pobjedi toliko koliko je imala snage. Osim početnog vodstva 1:0 domaćih igračica, gošće su ostali dio utakmice držale pod kontrolom, doduše uz oscilacije u igri. Smiješno je reći da je protiv Slavonke dosuđeno 11 sedmeraca, ali je naša Barbara Sokić ”skinula” čak pet. Novogradiščanke su imale samo 3 sedmerca tako da sa 4 minute isključenja slovimo ”gruba” ekipa.Domaće su imale 10 minuta isključenja.Vrijedna je ovo pobjeda igračica Slavonke radi vraćanja samopouzdanja uoči gostovanja odličnih Belišćanki. Gošće su u Osijeku igrale u sastavu: Sekulić 1, Križan, Samardžić 3, Sjeverac 2, Malnar 1, Kajtazi 7, Safundžić, Petranović, Sokić, Milinović, Čulina 9 (2) i Španović. Na snimku: Barbara Sokić, mlada vratarka Slavonke, koja je danas u Osijeku obranila čak 5 (!) sedmeraca.

Related Post

GRADSKA KUGLAČKA LIGA

Autor - 19/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 19. svibnja 2014. – Nakon dvomjesečnih zanimljivih i kvalitetnih utakmica završila je tradicionalna Gradska kuglačka liga Nove Gradiške,koju…

2. HL REGIJE ISTOK – ŽENE

Autor - 16/11/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 16. studeni 2015. – U 6. kolu 2.HL Regije Istok-žene Novogradiške kuglašice zabilježile su gostujuću pobjedu u Osijeku.