Podvig Brnčića u Srbiji

1498 0

28. veljače 2012. – U Somboru je održan 5.

međunarodni stolnoteniski turnir za veterane, gdje je nastupilo 76 igrača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske i Srbije. Naše boje branili su Tomislav Brnčić i Hrvoje Jurinović, obojica u kategoriji više od 60 godina starosti. Izuzetan uspjeh ostvario je Tomislav Brnčić osvojivši posebno vrijedno 2. mjesto. Nakon uvjerljivih pobjeda, Brnčić je vidno umoran i lakše povrijeđen izgubio u završnom susretu od Damira Bosanca iz Novog Sada sa minimalnih 2:3. Vrlo dobar organizator ovog tradicionalnog turnira bio je STK ŽAK iz Sombora koji je igračima plasiranim od 1.- 3. mjesta u svim starosnim kategorijama uručio sportske nagrade i stolnotenisku opremu.

 

POBJEDA NOVSKE Prva momčad STK Strmac u Novoj gGadiški odigrala je utakmice 13. i 14. kola 2. Hrvatske lige, Slavonska regija, Zapad, gdje je doživljen očekivani poraz od trećeplasirane Novske (0:4), kao i očekivana pobjeda nad sedmoplasiranim Siračem (4:0). Za Strmac su po jednu pobjedu ostvarili Petar Čalušić, Dražen Jelančić i David Vidić, te jednu par Čalušić-Jelančić. Strmac nakon 14. kola zauzima vrlo dobro 5. mjesto sa 8 pobjeda i 6 poraza.

 

Seniori Strmca nastavljaju natjecanje u 2.HL već u nedjelju, opet u Novoj Gradiški, kada će odigrati utakmice 15. i 16. kola protiv Siska i Kutine 2.

Related Post