U nedjelju start protiv imenjaka iz Antina

508 0

27. veljače 2012. – Zadnja pripremna utakmica Cerničan

a pred nedjeljni start protiv imenjaka iz Antina završila je minimalnim porazom domaće Mladosti protiv pojačane i solidne momčadi iz Požege, pogotkom Prpića (0:1). Trener Terzić zadovoljan je prikazanom igrom, tim više, što je trenerov prioritet u toj utakmici bio baziran na homogenoj igri momčadi, a ne na efikasnosti, koja je ranije provjerena u 8 pripremnih utakmica. Međutim, osjetio se umor na cerničkoj momčadi, a uz to i nastup na teškom mokrom terenu jer su samo dan ranije imali vrlo napornu utakmicu sa renomiranim hrvatskim ligašem Grobničanom iz Čavli (2:3). Hendikep je bio i ono, što spada u „treće poluvrijeme“ poslije te tradicionalne prijateljske utakmice sa Grobničanom jer se moralo uzvratiti sportskim prijateljima iz Čavli na gostoprimstvu. Sve to, naravno, imalo je odraza na ovu utakmicu sa vrlo jakom Slavonijom koja se pojačala čak sa 8 vrsnih igrača, pa i s nekadašnjim golgeterom Cerničana Milom Pavelićem. I pored toga Cerničani su imali više prilika, posebno Boban i Martinović, ali ih nisu iskoristili. Nasuprot, Slavonija je od svojih rijetkih svoju jednu iskoristila i zasluženo minimalno pobijedila. Iako je Mladost nastupila u nekompletnom sastavu trener Terzić je isprobao sve raspoložive igrače, osim povrijeđenih, i sa puno elana kreću u nedjelju na prvu utakmicu proljetnog dijela protiv imenjaka iz Antina. Utakmica se igra u Cerniku u nedjelju s početkom u 15 sati i trener Dinko Terzić poziva gledatelje i ljubitelje nogometa da u što većem broju dođu na otvorenje nove natjecateljske sezone u 3.HNL.

 

Evo i svih sudionika jučerašnje utakmice u Cerniku:

CERNIK – Igralište Mladosti. Gledatelja 50. Sudac Robert Vukšić (Cernik)

STRIJELAC: 0:1 – Prpić (72)

 

MLADOST (C): Kao, Dubravac, Kalić, Jelančić, Jurić, Lukšić, Akmačić, Boban, Terzić, Martinović, Mulac, još su igrali: Vlaović, Šimić, Žakić, Gubić, Burazović.

TRENER: Dinko Terzić


SLAVONIJA: Rezo, Ikić, Parmaković, Ergotić, Zeba, Širić, Neruda, Cekinović, Berdi, Blim, Pavelić, još su igrali: Majetić, Kalić, Ereiz, Prpić, Čakalić, Včelik, Peić, Oreč.

TRENER: Krešo Poleti

Related Post