Posjetom tvrtki „Clarum” d.o.o. Predsjednica završila posjet Novoj Gradiški

3870 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 10. listopada 2018. – Nakon posjeta Općoj Bolnici i Osnovnoj školi „Mato Lovrak“ svoj boravak u Novoj Gradiški predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je završila posjetom tvrtki „Clarum” d.o.o. , kompaniji srednje veličine u stopostotnom privatnom obiteljskom vlasništvu. Proizvode tijesta najviše kvalitete i visoke dodane vrijednosti.

Ističu da su im glavna prednost iskustvo, fleksibilnost i kapacitet. Izvornu tvornicu suhe tjestenine kroz povijest razvili smo u istraživački i proizvodni centar za tri najdinamičnije grupe proizvoda u Europskoj trgovini: Suha tjestenina, svježi proizvodi od tijesta i zamrznuti proizvodi od tijesta.

Predsjednica je s vlasnicima posjetila proizvodni pogon i u neposrednom kontaktu s Upravom i zaposlenicima doznala što rade i s kojim se problemima susreću.

– Ovo je veliki dan za nas i velika čast, našoj obitelji i cijelom timu. Izraz je ovo njenog poštovanja i hvala joj na tome. Naša tvrtka nastoji investirati, zapošljavati i razvijati se i u tome vidimo ključ razvoja hrvatskog gospodarstva – kaže Ivan Šimić, direktor tvrtke „Clarum”.

Nakon obilaska proizvodnih pogona tvrtke Clarum d.o.o. u Novoj Gradiški Predsjednica je u Slavonskom Brodu posjetila tvrtku Slavonija DI d.o.o. te potom Srednju školu Matije Antuna Reljkovića, gdje je nazočila predstavljanju projekta „Škola za život“ te zajedno s učenicima i nastavnicima obišla školski vrt s praktičnom nastavom.

Related Post