RASPRODAJA IMOVINE PETROVOSELSKE MLJEKARE

558 0

SLAVONSKI BROD, 12. ožujak 2012. – Trgovački sud u

Slavonskom brodu za 28. ožujka zakazao je osmu javnu dražbu na kojoj će se prodavati imovina Mljekare Staro Petrovo Selo u stečaju.

 

Nekretnine na kojima je upisano založno pravo Hrvatske banke za obnovu i razvitak Zagreb, Privredne banke Zagreb d.d. Zagreb, Partner banke d.d. Zagreb i Ministarstva financija, ukupno procijenjene vrijednosti 4,1 milijuna kuna na osmoj javnoj dražbi ne mogu se prodati ispod iznosa od 992.000,00 kuna, što je 20 posto manje u odnosu na početnu cijenu s prethodnog ročišta.

 

Pokretnine koje su slobodne od tereta, ukupno utvrđene vrijednosti 1,5 milijuna kuna ne mogu se prodati ispod iznosa od 300.000,00 kuna.

 

Prilikom utvrđivanja uvjeta prodaje na osmoj javnoj dražbi, Sud je odredio nove početne cijene uvažavajući mišljenje razlučnih vjerovnika koji su predložili da se početna cijena za nekretnine umanji na daljnjih 20 posto u odnosu na početnu cijenu s prethodnog ročišta, kao i mišljenje Odbora vjerovnika koji su predložili da se početna cijena za pokretnine koje su slobodne od tereta odredi u iznosu od 300.000,00 kuna

Related Post