Najefikasniji Glembay, a jedini bez primljenog gola – Slavonski biser!

1000 0

2. siječanj 2010. – Večeras su nakon novogodišnjih

blagdana malononogometaši koji igraju Zimsku Pan ligu u Novoj Gradiški odigrali 4. kolo. Iako su neki igrači, pa i momčadi, sudeći po rezultatima, nakon novogodišnje noći teško odigrali utakmice, ipak su organizatori, Nogometno središte Nova Gradiška, zadovoljni, jer je odigrano cijelo kolo, što govori o ozbiljnosti sudionika Lige. Karakteristika dosadašnja 4 kola su: najefikasniji je Glembay (25), jedini bez primljenih golova je Slavonski biser (0) i ujedno s najboljom gol razlikom (20:0), jedini koji nije izgubio čelnu poziciju u ovom kolu je Marković transport, najefikasniji u 4. kolu bio je Gold spektar (8), tandem bez bodova i nakon 4 kola su CB Derby i MND Berlin.

Došlo je i do smjena u vodstvima u pojedinim skupinama. Velika borba za plasman vodila se u A skupini jer obje momčadi, i Glembay i Slavonski biser, imaju isti broj bodova (12), a plasman odlučuje tek gol-razlika. Iako Slavonski biser ima sjajan odnos datih i primljenih golova (20:0) i jedina je momčad lige bez primljenog pogotka, o čelnoj momčadi odlučuje tek podatak da je prvi onaj koji je dao više golova u slučaju istog odnosa datih i primljenih pogodaka. Glembay je postigao više (25) i stoga trenutačno vodi. Međutim, odluka pada u četvrtak 6. siječnja kada se sastaju upravo ove dvije neporažene momčadi u 18.40 sati. Bit će istinski derbi. U ovoj skupini odigrana je i jedna neodlučna utakmica Ubera i Joks (3:3). Ostali rezultati: Glembay – Hubert 4:1 i Slavonski biser – Metra 2:0. Redoslijed: Glembay 12 (25:5), 2. Slavonski biser 12 (20:0), 3.Hubert 4, 4. Metra 3, 5. Joks 2, 6.Ubera 1 bod. U skupini B došlo je također do promjene na čelu. Razlog je što je vodeća momčad iz 3. kola T-montaža odigrala s Novskom neodlučno (1:1), a CB Ambrust pobijedio CB Derby (4:2), tako da je sada vodeća momčad CB Ambrust s 12 bodova, a drugoplasirana je T-montaža s 10 bodova. Novska je treća s 7 bodova, a slijedi četvrti Hotel kralj Tomislav sa 6 jer je pobijedio MND Berlin s 2:0. Peti je CB Derby koji je izgubio od CB Ambrusta, a šesti je MND Berlin, kao i Derby bez bodova.

U C skupini je također došlo do smjene na tablici. Na čelu je sada Gold spektar koji je nakon 3 kola bio drugi, iako je imao isti broj bodova s tada vodećim Gombom (7). Međutim, Gomb je u večerašnjoj utakmici izgubio od Betona (1:2), pa je na čelo izbio Gold spektar visokom pobjedom nad izgleda još uvijek pospanim momcima od novogodišnjeg slavlja, Moby Dickom (8:3). Sada je Gomb drugi s 7 bodova koliko ima i Beton na trećem mjestu. Četvrta je Sloga Unitas sa 4 boda, koja je visoko pobijedila Klarić komerc s 5:1, peti je Moby Dick s isto 4 boda, a šesti Klarić komerc s 1 bodom.

U D skupini jedino nije bilo promjene nakon 4 kola na čelu tablice, ali rezultati potvrđuju događanje na parketu gdje je bilo vrlo burno i neizvjesno. Vodi Marković transport koji je večeras, rekli bi, u derbiju kola, a nakon junačke borbe, izborio neodlučnih 1:1 s jakom Fiestom. Slično je bilo neizvjesno i u utakmici Slobode i momčadi 091, koja je završila tek minimalnom pobjedom Slobode s 3:2, a da sve bude u istom stilu i susret između Intera NG i Oluje bio je do kraja neizvjestan pa je i završio podjelom bodova (3:3). Tako je 091 na trećem mjestu sa 6 bodova, Oluja je četvrta s 4 boda koliko ima i peti Inter NG, a zadnja Sloboda ima 3 boda. Natjecanje se nastavlja već u četvrtak 6. siječnja, jer je praznik, a 5. kolo otvara u 14 sati susret Fieste i Oluje. Dalje slijede: Inter NG – Sloboda (14,35), 091 – Marković transport (15,10), MND Berlin – CB Derby (15,45), Novska – Hotel kralj Tomislav (16,20), CB Ambrust – T-montaža (16,55), Metra – Joks (17,30), Ubera – Hubert (18,05), Slavonski biser – Glembay (18,40), Gomb – Gold spektar (19,15), Sloga Unitas – Beton (19,50), Moby Dick – Klarić komerc (20,25). Ulaznice su i dalje po 10 kuna.

Related Post