SDP-eov turnir u stolnom nogometu

1549 0

NOVA GRADIŠKA 26. siječnja 2012. – Turnir u stolnom nogometu u organizaciji gradske organizacije SDP-a Nove Gradiške završio je sinoć trijumfom ekipe iz Stare Gradiške. Par Josip Kikić i Goldvin Rusman dokazali su da nisu slučajno

bili i prošlogodišnji pobjednici te da će ih se teško skinuti sa trona. Najbliži tomu, također kao i prošle godine, bili su par Franjo Kikić i Zlatko Basić koji koji su dobili dva od pet setova. Moramo pohvaliti dvojac Ivan Maričević i Ivan Štivičić koji su pružili najveći otpor pobjednicima u meču koji je trajao nepunih pedeset minuta. Malo je nedostajalo da novogradiško-orubičanski par „dobije“ starogradiščane no ovaj puta su se morali zadovoljiti trećim mjestom koje dijele sa paron Boris Rapaić i Željko Zboril koji su u također napetoj utakmici izgubili od drugoplasiranih F. Kikića i Z. Basića.

U polufinalu su se natjecala četiri para – B. Rapaić/ Ž. Zboril – Z. Basić/ F. Kikić i I. Maričević/ I. Štivičić/ J. Kikić/ G. Rusman.

Predsjednik Franjo Kikić zajedno sa ostalim članovima zahvaljuje se svima na sudjelovanju u ovom turniru. Posebne pohvale upućene su ekipama sudionicima iz Stare Gradiške, Starog Petrovog Sela, Davora i Dragalića koji su usprkos većoj udaljenosti sudjelovali na svim tekmama.

Kao i na prošlom turniru organizatori iz gradske organizacije stranke osigurali su nagrade najbolje plasiranima. Drugoplasirani, trećeplasirani i četvrtoplasirani dobili su prigodne pakete dok su prvoplasirani nagrađeni istim poklonom i loptom koju je donirala Socijal-demokratska partija Hrvatske.

Nagrade su uručili zamjenik gradonačelnika Nove Gradiške Milan Mateša i zamjenik gradske organizacije SDP-a Nove Gradiške Ivan Adžić.

Ovaj turnir, kao i predstojeća sportska zbivanja u ovoj organizaciji služe za zbližavanje i bolje upoznavanje socijal-demokrata zapadnog dijela brodsko-posavske županije, pa možemo reći da su ovi sportski susreti svojevrsni team building članova stranke.

Related Post

FORUM ŽENA SDP-a

Autor - 18/03/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 18. ožujak 2014. – Forum žena SDP-a Nova Gradiška organizirao je jučer predavanje o zapošljavanju i samozapopšljavanju žena.…

13. KONVENCIJA SDP-a

Autor - 18/04/2016 0
ZAGREB / NOVA GRADIŠKA, 18. travanj 2016. – Na 13. konvenciji SDP-a održanoj u subotu, 16. travnja 2016. godine, Vinko…

12. KONVENCIJA SDP-a

Autor - 03/06/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 3. lipanj 2012. – Na 12. konvenciji SDP-a održanoj jučer u Zagrebu 2290 delegata biralo je novo vodstvo…