UDRUGA VOLONTERA NE ODUSTAJE OD EKO PRIJEVOZA BICIKLIMA

682 0

NOVA GRADIŠKA, 6. ožujak 2013. – Vozite se, zdravo živite i budite veseli – poručila je Novogradiščanima u travnju prošle godine dr. Vesna Oršulić, predsjednica Udruge volontera, na prigodnom početku akcije Eko prijevoza

biciklima. Unatoč tome što je akcija neslavno završila jer je 12 bicikla pokradeno u samo tri dana, Udruga volontera ne posustaje i ove godine ponovo namjerava na području grada omogućiti građanima prijevoz biciklima.

 

Namjera je kao i lani Novogradiščanima, ali i svima onima koji u Novu Gradišku dođu javnim prijevozom obaviti neki posao, omogućiti da se posluže biciklima. Traže sada način kako bicikle osigurati o lopova. Bicikle obijene u plavo-žutu boju Grada i obilježene logom udruge prošle su godine neki posudili samo jednom i zaboravili ih vratiti unatoč tome što je na njima bio otisak „Otuđen od Nove Gradiške“.

 

Nije to pomoglo da bicikli, koje su darivali Policijska uprava Brodsko-posavska i Turistička zajednica Nova Gradiška, a obojili i servisirali učenici Industrijsko-obrtničke škole, nestanu, kako kaže dr. Oršulić, u vidu munje. (F.S.)

Related Post