UDRUGA VOLONTERA NOVA GRADIŠKA

1433 0

Najvolonterka i najvolonter za 2013. godinu su dr. Vesna Oršulić i Miro Balint-Feudvarski

 

NOVA GRADIŠKA, 7. prosinca 2013. – Kao i proteklih tako je i ovu, petu godinu za redom Udruga volontera grada Nova Gradiška obilježila 5. prosinca Međunarodni dan volontera. Plesna večer je ujedno i poklon sugrađanima uz Dan grada i nagrada svim volonterima za njihov cjelogodišnji nesebičan i samozatajan rad.

 

Okupljenima u restoranu „Slavonski biser“ pozdravne je i riječi dobrodšlice uputila predsjednica novogradiških volontera dr. Vesna Oršulić te uručila Zahvalnice svima onima koji su tijekom godine na različite načine podupirali rad udruge i akcije njezinih članova. Proglašeni su najvolonterka i najvolonter za 2013. godinu, a to su dr. Vesna Oršulić koja je i inicirala osnivanje udruge prije pet godina, te Miro Balint–Feudvarski. Nagrade su im uručili prošlogodišnji nositelji ovih časnih titula, Jasna Borojević i Jadranko Paulus

 

Za dobro raspoloženje volontera i njihovih gostiju pobrinula se grupa „Lutalice“ koja je udruzi uputila čestitku za rođendan donirajući nastup. Volonteri su vrlo zahvalni svima koji su im osigurali nagrade za tombolu (svaka je bila dobitna, prodavana je po simboličnih 10,00 kuna), a prikupljena sredstva namijenili su za rad udruge. I tradicionalni „ples srdaca“ dodatno je razveselio okupljene, kao i fina rođendanska torta.

 

Novogradiškim volonterima želimo još puno godina uspješnoga rada i djelovanja u korist općeg dobra zajednice i ljudi u potrebi.

 

Related Post

U NOVOJ GRADIŠKI

Autor - 05/06/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 5. lipnja 2016. – Hrvatska liga protiv raka održala je jučer u Novoj Gradiški sjednicu Predsjedništva. Domaćin je…