UDRUGA ZA PROMICANJE KVALITETE ŽIVOTA I ODRŽANJE MENTALNOG ZDRAVLJA „POZITIVA“

636 0

„Face to face na Strmcu umjesto Facebooka“

STRMAC 14. srpnja 2011. – U sklopu projekta „Prevencija suvremenih oblika ovisnosti“ stručnjaci iz Udruge „Pozitiva“ danas su realizirali program „Face to Face na Strmcu umjesto Facebooka“ s grupom od 25 mladih. Cjelodnevni programski sadržaji (radionice, društvene igre, sportske aktivnosti, radni

zadaci) imali su za cilj ponuditi mladima kvalitetno i aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi umjesto višesatnog sjedenja ispred računala te pokazati prednosti neposrednog izražavanja stavova i emocija i značaj neverbalnih znakova u komunikaciji.

Voditeljice ove projektne aktivnosti bile su pedagoginje Marija Dautović i Mira Linjaković.

Evaluacija, koju su kroz tzv. „semafor osjećaja“ provele Ksenija Ivošević i Ljiljana Lukačević, pokazuje da su se polaznici danas osjećali „sretno… znatiželjno.. oduševljeno… uzbuđeno… lijepo… zahvalno…“.

Veliko HVALA Luciji, Ivanu, Mirti, Dariju, Karlu, Matei, Ivi, Juliji, Mateju, Hrvoju, Gabrijeli, Danijelu, Loreni, Mariji, Barbari, Jakovu, Vedranu, Leu, Juraju… na suradničkom odnosu u realizaciji ove projektne aktivnosti. Bilo je lijepo i lako družiti se s vama!

Članovi Udruge „POZITIVA“ Nova Gradiška.

Related Post