VETERAN VLATKO GRAINER PITA?

1318 0

OTVORENO PISMO PREDSJEDNIKA HRVATSKIH LABURISTA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE GRADONAČELNIKU I ORGANIZATORIMA DRŽAVNOG SPORTSKOG NATJECANJA DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA

 

NOVA GRADIŠKA, 16. rujna 2014. – Nova Gradiška je bila domaćin 19. državnog sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata. Događaj koji je stvarno trebao biti za sve branitelje s novogradiškog područja ponosan i veličanstven.

 

Događaj koji je trebao biti povod za druženje braće po oružju i onih koji su stvarno branili i obranili svoj grad, zajedno s ostalim veteranima iz Lijepe nam naše. Međutim ponovno po tko zna koji puta to je bilo okupljanje samo za odabrane, čast izuzetcima.

 

Postavljam sad javno pitanje i kao predsjednik Hrvatskih laburista (jer i kod nas ima branitelja kao i u svakoj stranci) i kao branitelj, dragovoljac, veteran kako god hoćete!

 

GDJE SU NAŠI DEČKI U TOJ PRIČI???


Jeste se sjetili pozvati zapovjednika 121. brigade – brigadira Josipa Mikšića?

 

Jeste se sjetili pozvati brigadira Žgelu, brigadira Bjondića, pukovnika Vukovića, pukovnika Kulića, pukovnika Bunjevca, legendu domovinskog rata bojnika MARINA VLAOVIĆA, bojnika Dujića, pukovnika Pišonića, pukovnika Terzića, bojnika Derežanina,pukovnika Alekševića, satnika Šimu Dragičevića, satnikaPenića, satnika Halambeka, satnika Đapića, satnika Bakasa, Lagudžiju i mnoge, mnoge druge NAŠE DEČKE?!

 

Oni su trebali biti na toj pozornici.

Veterani iz 5. gardijske su bili prisutni samo zato jer su postavljali šator, niti jedan nije pozvan.

Znam da vam mnoga imena nisu poznata ,ali pitajte kolegu Jozu Bungića on bi vam mogao sve objasniti.

 

Čiji su oni i čiji su to veterani??


U potpisu, Vlatko Greiner, predsjednik Hrvatskih laburista Brodsko posavske županije

 

Related Post