ZATOČIO DVIJE DJEVOJKE I PRISILJAVAO IH NA PRUŽANJE SEKSUALNIH USLUGA

999 0

SLAVONSKI BROD, 15. veljače 2011. – Policija je uhitila i nakon

48-satnog zadržavanja poslala u zatvor Brođanina koji je zatočio dvije djevojke koje je batinama i prijetnjom oružjem prisiljavao na pružanje seksualnih usluga.

 

Policijski službenici za suzbijanje organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela. U okviru ovog istraživanja policija je utvrdila, da je 51-godišnjak radi zarade, od lipnja prošle godine, uporabom sile, ili prijetnjom uporabe sile, prisiljavao 17-godišnjakinju i 21-godišnjakinju na pružanje seksualnih usluga za razne novčane iznose. Policija je u okviru zakonskih odredbi, a sukladno svojim ovlastima od njega izuzela vatreno oružje, veću količinu raznog streljiva i druge predmete koji se dovode u vezu sa kaznenim djelom.

 

U suradnji sa državnim odvjetništvom 51-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela trgovanje ljudima i ropstvo i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Slavonskom Brodu, te je nakon određenog 48-satnog zadržavanja, prepraćen i predan u zatvor.

Related Post