ADVENT U NAŠEM GRADU

703 0

NOVA GRADIŠKA, 21. prosinac 2012. – Danas je u Društvenom domu šesti puta za redom u organizaciji Turističke zajednice Nova Gradiška otvorena tradicionalna predblagdanska manifestacija Advent u našem gradu.

Prezentacija je to proizvoda poljoprivrednih gospodarstva, obrtnika i domaće radinosti, učeničkih zadruga i udruga.

Do nedjelje, kada se zatvara, Društveni dom je mjesto gdje treba doći, vidjeti, okusiti i kupiti ne samo originalni božićni i novogodišnji poklon već i tradicionalne slavonske delicije za blagdanski stol.

 

Za predblagdanski ugođaj na otvaranju se pobrinula Pjevačka skupina „Slavča“, a na radost najmlađih Novogradiščana i Djed božičnjak. U društvenom domu okupilo se 70 izlagača i 10 udruga među kojima su i učenici osnovnih škola i djeca iz Dječjeg vrtića Nova Gradiška. Božićni sajam otvorili su direktorica Turističke zajednice Dinka Matijević, predsjednik Gradskog vijeća Mirko Golovrški i Željko Burazović, pročelnik županijskog odjela za poljoprivredu.

 

Do nedjelje Društveni dom je mjesto gdje mogu doći obitelji, okupiti se prijatelji, kušati domaći kolači i suhomesnati proizvodi, ali i popiti domaće pivo iz obiteljske pivovare Bošnjak u Sičicama, kvalitetna rakija i vino.

Related Post

ZA GRAD BEZ OVISNOSTI

Autor - 27/06/2013 0
GRADSKO KOORDINACIJSKO TIJELO: Posljednjih godina smanjen broj ovisnika o drogama, a sve je veća ovisnost mladih o društvenim mrežama, posebno…

GRADSKO VIJEĆE

Autor - 19/09/2013 0
Traži se odgovornost za bivšeg gradonačelnika Josipa Vukovića NOVA GRADIŠKA, 19. rujan 2013. – Iako je u pravilu aktualni sat…